ورود

ثبت




شناسائي و جدا سازي سالمونلا

کشت میکروبی جنین سقط شده

کشت میکروبی جنین سقط شده

ابتدا شکم جنین سقط شده را باز نموده و سطح شیردان را با اسپاتول سوزانده ،از مایع داخل شیردان پونکسیون نموده ودر محیطهای بروسلا آگار، سلنیتF ، مک کانگی آگارو... به صورت خطی کشت می دهیم . جهت سالمونلا نیز ابتدا نمونه مایع شیردان را در محیط سلنیت F کشت داده و بعد از 18 ساعت در محیطهای افتراقی سالمونلاها نظیر مک کانگی ،برلیانت گرین ،SS و... کشت می دهیم.

در مورد جنین گاو و گوسفند در  2 عدد محیط بروسلا کشت داده ،یکی را در دمای 37 درجه انکوبه نموده ودیگری در دمای 37 درجه و 10 % دی اکسید کربن به مدت 5 روز انکوبه می نماییم.کلنی های بروسلا در محیط بروسلا آگار ریز و شفاف شبیه قطره عسل می باشند. جهت تشخیص نهایی می توان از آنتی سرم اختصاصی آن استفاده کرد. کلنی های رشد یافته بر روی محیط های کشت را جهت تشخیص نوع باکتری در محیطهای افتراقی کشت می دهیم.


چاپ   ایمیل

نظرات (0)

هنوز نظری ارسال نشده است

  1. بهتر است نام و نظر خود را فارسی تایپ کنید ( برای انتشار سریع نظر یا افزودن فایل پیوست، باید وارد حساب کاربری خود شوید )
0 کاراکتر
پیوست (0 / 3)
انتشار موقعیت
کد تصویری را وارد کنید
رفتن به بالا